Diensten

Diensten

Stralen

Stralen is een buitengewoon effectieve manier van het verwijderen van aanslag, zoals: roest, walshuid en oude verflagen. Bij het stralen blazen de professionals van Staalcoating Midden Nederland onder hoge druk een stroom van (schurende) korrels op het werkstuk.

Lees meer »
Schooperen

U kunt bij Staalcoating Midden Nederland ook terecht voor een uitstekende roestwerende behandeling: schooperen. Dit schooperen, ook wel metalliseren genoemd, is een kwalitatief zeer hoogstaande en uiterst duurzame oppervlaktebehandeling..

Lees meer »
Poedercoaten

Poedercoaten, ook wel poederlakken of poederverven genoemd, is een elektrostatisch verfproces waarbij de coatprofs van Staalcoating Midden Nederland met perslucht, negatief geladen poeder op een positief geladen werkstuk verstuiven. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk plakken, waarna ze het in een oven laten smelten of uitmoffelen.. 

Lees meer »
Natlakken

Natlakken is het aanbrengen van één of meerdere verflagen. Deze methode past Staalcoating Midden Nederland op alle staalproducten toe. Wij kunnen een kwaliteit tot C5-M bereiken. Om te kunnen natlakken moet uw product goed voorbehandeld zijn. Welke voorbehandeling een product krijgt, hangt af van het materiaal en van uw wensen..

Lees meer »
Brandwerende coating

Staalcoating Midden Nederland biedt een uniek brandwerend systeem aan voor constructiestaal. Deze coating biedt uitstekende voordelen ten opzichte van de bestaande brandwerende coatingsystemen.

 
Lees meer »

Contact