Stralen Barneveld

Stralen Barneveld

Stralen is een buitengewoon effectieve manier van het verwijderen van aanslag, zoals: roest, walshuid en oude verflagen. Bij het stralen blazen de professionals van Staalcoating Midden Nederland onder hoge druk een stroom van (schurende) korrels op het werkstuk.Bij het stralen blazen de professionals van Staalcoating Midden Nederland onder hoge druk een stroom van (schurende) korrels op het werkstuk. Deze korrels verwijderen de aanslag tot diep in de poriën. Het straalmiddel beukt als kleine hamertjes in op het werkstuk en slaat zo de aanslag uit het metaal. Er ontstaat door het stralen een schone en ruwe ondergrond voor een perfecte hechting van de vervolglagen.


Veelzijdigheid

Staalcoating Midden Nederland heeft het stralen als één van zijn specialismen. Staalcoating Midden Nederland straalt zowel met gietijzer, aluminium (corund) als met glasparel. Door deze veelzijdigheid bieden we u een compleet programma.


Resultaat

Als u direct na het stralen een goede oppervlaktebehandeling door Staalcoating Midden Nederland laat toepassen is het roestprobleem voor lange tijd uit de wereld. Stralen is echter een mechanische oppervlaktebehandeling. Alleen zichtbaar plaatwerk leent zich voor een straalbehandeling. Het is onmogelijk om in felsranden, tussen dubbele platen of achter verstevigingen te stralen. Dat is dus iets om rekening mee te houden.

Staalcoating Midden Nederland

Stockholmweg 19

3771 NJ Barneveld (gld)

Tel. 0318-638998
info@staalcoatingmn.nl www.staalcoatingmn.nl