Wie zijn wij

Wie zijn wij

Oplossingen

Staalcoating Midden Nederland beschikt over een productiehal van 6.000 m2. De goed opgeleide medewerkers kunnen uw staalobjecten tot 15.40 meter in de poedercabine van een coating voorzien. Ook voor grotere objecten/projecten heeft Staalcoating Midden Nederland een passende oplossing tegen scherpe prijzen. We behandelen alles van groot tot klein. Ook in brandwerende coatings! Wij beschikken over een werpstraler die volledig automatisch werkt. Toepassingen zijn onder andere het schoonmaken van inwendig schroefdraad, het verwijderen van bramen, giet-, pers- en slijpresten. Wij maken uw materiaal gereed voor de coating door middel van aanstralen (sweepen). Tevens bieden we u de mogelijkheid het materiaal te “poetsen”.


Centraal

Staalcoating Midden Nederland is gevestigd in Ede, centraal in Nederland nabij de A12 en de A30. Daardoor kunt u rekenen op snelle levertijden. Wij beschikken over een goede los- en laadgelegenheid zodat er weinig tijd verloren gaat tijdens het transport. Bovendien kan Staalcoating Midden Nederland ook met u meedenken voor het transport van u materialen. Dat maakt Staalcoating Midden Nederland tot een voor u flexibele partner.


Laagdrempelig

Staalcoating Midden Nederland is een laagdrempelig bedrijf dat altijd voor zijn klanten klaar staat. We onderhouden veel contact over de voortgang van uw project tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Voor vragen of bestellingen kunt u contact opnemen via info@staalcoatingmn.nl Als u liever iemand spreekt, belt u dan gerust op 0318-638998. Wij zijn u graag van dienst!


Contact