Expertise

Staalcoating Midden Nederland beschikt over een productiehal van 6.000 m2. De goed opgeleide medewerkers kunnen uw staalobjecten tot 15.40 meter in de poedercabine van een coating voorzien. Ook voor grotere objecten/projecten heeft Staalcoating Midden Nederland een passende oplossing tegen scherpe prijzen. We behandelen alles van groot tot klein. Ook in brandwerende coatings. Wij beschikken over een werpstraler die volledig automatisch werkt. Toepassingen zijn onder andere het schoonmaken van inwendig schroefdraad, het verwijderen van bramen, giet-, pers- en slijpresten. Wij maken uw materiaal gereed voor de coating door middel van aanstralen (sweepen). Tevens bieden we u de mogelijkheid het materiaal te poetsen.

  • Zeer hoge kwaliteit
  • Korte levertijd
  • Transport in eigen beheer

Staalcoating Midden Nederland is gevestigd in Barneveld, centraal in Nederland nabij de A1. Daardoor kunt u rekenen op snelle levertijden. Wij beschikken over een goede los- en laadgelegenheid zodat er weinig tijd verloren gaat tijdens het transport. Bovendien kan Staalcoating Midden Nederland ook met u meedenken voor het transport van uw materialen. Dat maakt Staalcoating Midden Nederland tot een voor u flexibele partner.

Kunnen we u helpen?

Staalcoating Midden Nederland denkt graag mee in de verwerking en bewerking van uw staalproducten. Voor vragen of bestellingen kunt u contact opnemen via info@staalcoatingmn.nl Als u liever iemand spreekt, belt u dan gerust op 0318-638998. Wij zijn u graag van dienst!


Onze expertises:

Stralen Schooperen Natlakken Brandwerende coating
Staalcoating Midden Nederland
Stockholmweg 193771 NJ Barneveld
Schooperen
Schooperen
Natlakken
Natlakken
Natlakken
Stralen
Brandwerende coating
Brandwerende coating
Fotoalbum bekijken

Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Coaten met Staalcoating Midden Nederland?

Vraag een offerte aan